Fine art fotografie

Fine art fotografie is een bijzondere en expressieve vorm van fotografie waarin de kunstenaar zijn of haar creatieve visie uitdrukt door middel van beelden.

In tegenstelling tot commerciële fotografie, die voornamelijk gericht is op het vastleggen van een gebeurtenis of het promoten van een product, draait fine art fotografie om het overbrengen van emotie, verhaal en esthetiek.

De fotograaf gebruikt de camera als gereedschap om zijn of haar artistieke concepten en ideeën tot leven te brengen, vaak met aandacht voor compositie, licht, schaduw en textuur.

Fine art fotografie wordt gekenmerkt door zijn vermogen om de kijker uit te nodigen tot interpretatie en reflectie, en kan variëren van abstract tot realistisch, afhankelijk van de visie van de kunstenaar.

Het is een medium waarin fotografie wordt verheven tot kunst, met beelden die vaak worden tentoongesteld in galerieën en musea, en gewaardeerd om hun uniciteit en artistieke waarde.

Onze complete pakketten

Hieronder vind u onze complete pakketten. In overleg kan er ook een gepersonaliseerd pakket samengesteld worden. Vraag naar de mogelijkheden. Bij ieder pakket is een persoonlijk consult inbegrepen, zodat u de fotoshoot krijgt die u wenst.

pakket 1

€120,-​

Inbegrepen:
3 foto’s als digitaal bestand in hoge resolutie.

1 fotoafdruk op papier formaat 20×30

Gebruik van diverse fotoprops


pakket 2

€135,-​

Inbegrepen:
5 foto’s als digitaal bestand in hoge resolutie.

1 fotoafdruk op papier formaat 20×30

Gebruik van diverse fotoprops


pakket 3

€195,-

Inbegrepen:
5 foto’s als digitaal bestand in hoge resolutie.

1 fotoafdruk op papierformaat 20×30
1 fotoafdruk op glanzen plexiglas formaat 40×60

Gebruik van diverse fotoprops