Wie zijn wij

Mijn naam is Letitia de Kruif en ik ben 40 jaar.
Op jonge leeftijd was ik al geïnteresseerd in fotografie, overal waar ik heen ging nam ik de camera mee.
Omdat het fotograferen mij zoveel inspireerde ben ik de opleiding fotografie gaan volgen, en heb ik deze met succes afgerond.
Ik volg diverse cursussen en masterclasses om bij te leren. Dit doe ik bij fotograaf / coach Marcello Geerts.
Omdat er in mijn omgeving vraag kwam naar foto opdrachten hebben we samen een bedrijf opgestart. Ik doe dit samen met mijn vriend Luciano Sanna.
Hij ondersteunt mij met bewerking van de foto’s en houdt de site bij. Het mooiste aan het vak vind ik om de mooie momenten vast te leggen voor de klanten.
En dat ze tevreden naar huis gaan. Mijn specialisatie is generatiefotografie.

Mijn naam is Luciano Sanna. Ik doe voor ons fotobedrijf verschillende werkzaamheden. Zo ben ik verantwoordelijk voor de studio en het technische gedeelte.
Ik zorg dus dat alle apparatuur goed werkt en opgesteld staat zodat Letitia zich volledig kan focussen op het fotograferen.
Tijdens een shoot kijk ik met haar mee via de pc zodat ik kan zien dat alles goed gaat en eventueel aansturing kan geven.
Daarnaast doe ik het bewerken van de foto’s voor onze klanten en doe ik alle administratieve werk.
Het geeft mij veel voldoening om van onze klanten te horen hoe blij ze zijn met onze foto’s.
Hoewel wij al prachtig werk hebben neergezet volgen we cursussen; Letitia over fotografie en ik over fotobewerking (Photoshop, Lightroom en Camera Raw).
Dit om te groeien met onze fotografiebedrijf en zodat we in de toekomst onze klanten nog beter tot dienst te kunnen zijn.